Redactie - 10 oktober 2016

Arrow Electronics benoemd tot HPE distributeur van het jaar

Arrow Electronics is door Hewlett Packard Enterprise (HPE) uitgeroepen tot 'Global Distributor of the Year'. Dat gebeurde tijdens de HPE Global Partner Conference in Boston.

De jaarlijkse awards zijn bedoeld om zakelijke partners van HPE te belonen voor bijzondere prestaties die de lat van business excellence en klanttevredenheid verhogen. De winnaars werden gekozen vanwege hun financiële prestaties en omdat ze hebben geholpen de bedrijfsresultaten van hun klanten te verbeteren.

"Arrow is vereerd om te worden bekroond als HPE's wereldwijde distributeur van het jaar", zegt Sean Kerins, voorzitter van de wereldwijde Enterprise Computing Solutions business van Arrow. "De hybride cloud blijft het channel-landschap veranderen. Arrow en HPE combineren hun toonaangevende aanbod met een actiegerichte marktstrategie en dragen zo bij aan het succes van onze gezamenlijke klanten. We kijken uit naar de verdere samenwerking met HPE en het leveren van de nieuwste hybride IT-oplossingen aan onze channel-partners."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!