Bitdefender voor MSP’s nu ook met Exchange-beveiliging

11-10-2016 | door: Witold Kepinski

Bitdefender voor MSP’s nu ook met Exchange-beveiliging

Bitdefender Cloud Security for MSP’s maakt de bescherming nu helemaal compleet zo meldt DCC Nederland namens Volker Ladage (foto).

Door de ondersteuning van Exchange (vanaf versie 2007) voegt de reseller voor zin klanten een extra laag toe aan de malware-beveiliging. De afrekening ervan loopt mee met de maandfactuur voor de agents en is op basis van het aantal gefilterde mailboxen zo meldt Ladage.

Resellers die Bitdefender binnen de Remote Management oplossing gebruiken kunnen oversteppen naar een volledige agent in de Bitdefender-portal. Door de beschikbaarheid van alle modules biedt de volledige agent namelijk naast een firewall, een webfilter en applicatiebeheer ook nog eens betere bescherming tegen ransomware. En nu kan de reseller dus ook Exchange beveiligen. 

Hand in hand met Bitdefender Cloud Security for MSP’s gaat de hosted email-scanning oplossing van Avira AMES, het voormalige Cleanport. AMES scant de e-mails van klanten op malware en spam, en levert de e-mails schoon af bij klanten. Minder belasting dus voor netwerken van klanten. Er zijn geen verplichtingen qua contractduur of afnamehoeveelheid, aldus Ladage.

DCC Nederland staat op de InfoSecurity.nl in Utrecht op 2 en 3 november op stand 01A117.

Terug naar nieuws overzicht
Security