Epson Print Admin biedt print management software
11-10-2016 | door: Redactie

Epson Print Admin biedt print management software

Epson stapt met de introductie van Epson Print Admin in de wereld van print management software. Deze servergebaseerde oplossing stelt het MKB en grote ondernemingen in staat de documentbeveiliging te versterken met gebruikersverificatie op apparaten en hun afdruk- en scankosten onder controle te houden. Epson Print Admin is intuïtief in het gebruik en ontworpen voor eenvoudig beheer op afstand door soepele integratie met bestaande architectuur en apparaten waardoor compatibiliteit gewaarborgd is, zo beweert Epson.

Elke klant, kan deze innovatieve oplossing zonder licentiekosten evalueren voor maximaal twee apparaten. Extra licenties zijn beschikbaar voor één, vijf, 20 of 50 apparaten ten behoeve van maximale flexibiliteit. Met Epson Print Admin kunnen gebruikers profiteren van de voordelen van de bekroonde zakelijke inkjet-technologie van Epson die is ontworpen om bedrijven te helpen hun afval, energieverbruik, CO2-productie en uitstoot van ozon te verminderen, zoals toegelicht op: www.epson.nl/make-the-switch

Dankzij verificatie van gebruikersprofielen bent u beschermd tegen onbevoegd gebruik van apparaten, waardoor u een beveiligde omgeving creëert voor afdrukken, scannen en kopiëren. Nadat zij zijn geverifieerd, profiteren uw werknemers van een gepersonaliseerde gebruikersinterfaces op compatibele apparaten, zodat zij minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar de juiste functies en meer tijd kunnen besteden om dingen gedaan te krijgen.

U kunt meldingen instellen om gebruikers voor te lichten over verantwoordelijk afdrukken. Zo kunt u onnodige verspilling voorkomen door gebruikers af te raden om in full-colour af te drukken op het moment dat de afdruktaak wordt aangemaakt. Ingebouwde kostenbesparende regels en gepersonaliseerde workflows voor scannen met één druk op een knop,zorgen er voor dat bedrijven de volledige controle krijgen over het afdrukken en scannen van hun documenten.

Via een groot aantal verschillende rapporten en analyses beschikt u over volledige transparantie, waardoor bedrijven hun printbeleid kunnen aanpassen om kosteneffectief afdrukgedrag met weinig verspilling te bevorderen. Als het aankomt op het bijhouden en terugdringen van de afdrukkosten, staat de mogelijkheid om facturatiecodes toe te wijzen en het printergebruik te koppelen aan cost-centres ten behoeve van een eenvoudig budgetbeheer.

Patrick Perrot, de manager voor marktontwikkeling bij Epson Europe, zegt: "Dit bouwt voort op onze succesvolle strategie van het bieden van een complete oplossing voor bedrijven. Samen met onze Open Platform-architectuur voor onze zakelijke inkjetprinters, onze oplossing voor machineparkbeheer, Epson Device Admin, en onze managed printservice voor het MKB, Print365, hebben wij het bereik van afdrukservices met toegevoegde waarde dat wij bedrijven bieden uitgebreid met kostenbesparing en milieuvoordelen."

Epson Print Admin is nu beschikbaar, neem contact op met uw lokale Epson-dealer voor meer informatie of ga naar www.epson.eu/epa.

Terug naar nieuws overzicht