Witold Kepinski - 11 oktober 2016

WatchGuard introduceert Firebox T70 UTM

WatchGuard introduceert Firebox T70 UTM image

WatchGuard Technologies kondigt een nieuwe compacte UTM-appliance aan: de Firebox T70. Deze appliance is de snelste tabletop-UTM ter wereld. Test- en certificeringsinstituut Miercom behaalde met de Firebox T70 doorvoersnelheden van meer dan 1 Gbps in volledige UTM-modus. Dat is 52 procent sneller dan het gemiddelde concurrerende model en 38 procent sneller dan de huidige nummer twee in zijn klasse.

Naast de hoge doorvoersnelheid zijn de belangrijkste functionaliteiten:

Power over Ethernet (PoE): De appliance beschikt over twee PoE-poorten, voor het voeden van netwerkapparatuur via een netwerkkabel. Netwerkbeheerders hoeven zo bijvoorbeeld access points niet apart van netvoeding te voorzien.

RapidDeploy: Gecentraliseerde IT-teams kunnen met RapidDeploy appliances voorconfigureren voor een snelle en makkelijke uitrol op externe locaties.

Volledige UTM-bescherming voor glasvezelverbindingen: Organisaties profiteren met de T70 volop van de voordelen van glasvezelverbindingen, zoals razendsnel internet en videoconferencing in hoge resolutie, zonder in te leveren op veiligheid. De T70 is door zijn hoge doorvoersnelheid zeer geschikt voor glasvezel.

"Organisaties kunnen tegenwoordig niet zonder snelle, betrouwbare en veilige internetconnectiviteit. Ze worstelen echter met de zoektocht naar netwerkveiligheidsoplossingen die voldoen aan hun almaar groeiende behoeften. De populariteit van glasvezelnetwerken versterkt dat probleem", zegt Andrew Young, Vice President of Product Management bij WatchGuard. "De Firebox FT70 is ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen die behoefte hebben aan zo snel mogelijke doorvoer in een compact tabletop-formaat. Met de T70 behoren zorgen over netwerkvertragingen tot het verleden."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!