Witold Kepinski - 12 oktober 2016

Westcon neemt Ruckus Wireless op in portfolio

Westcon kondigt aan de producten van Ruckus Wireless te hebben toegevoegd aan het BENELUX distributie portfolio. Ruckus Wireless is sinds kort onderdeel van Brocade maar blijft opereren als aparte Business Unit binnen deze groep. Met deze nieuwe partnerovereenkomst verbreedt Westcon het portfolio van Unified Communications en networking leveranciers.

Ruckus Wireless, Inc. optimaliseert WiFi voor meer dan 65.000 enterprises, serviceproviders, overheden en het midden- en kleinbedrijf wereldwijd. Sinds de oprichting in 2004, richt het bedrijf zich op technologische innovatie, een waardevol partnerlandschap en klantservices en biedt zo de best mogelijke draadloze ervaring voor de meest uitdagende indoor en outdoor omgevingen.

Het Smart WiFi-platform van Ruckus levert schaalbare, high-performance WiFi met eenvoudig beheer voor lokale WiFi en WiFi via de cloud plus een breed aanbod aan nieuwe diensten voor inloggen, beleid, locatiediensten en analytics waarmee organisaties nieuwe zakelijke uitdagingen aankunnen.

Met de draadloze oplossingen van Ruckus plukken ondernemingen in verschillende markten de vruchten van krachtige performance, betrouwbare verbindingen en aanzienlijke besparingen, aldus Westcon.

Bekijk de kansen voor resellers met Ruckus in deze video link met Kristian Kerr (Senior Director, EMEA Partner Organisation bij Brocade) over de recente aankoop van Ruckus Wireless en de kansen voor channel partners.(na interview met Centralpoint.nl).

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!