Central Point wint aanbesteding Waterschapsbedrijf Limburg
17-10-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Central Point wint aanbesteding Waterschapsbedrijf Limburg

Central Point wint de aanbesteding voor het leveren van ICT hardware aan Waterschapsbedrijf Limburg. Central Point gaat samen met ARP en Infotheek, Waterschapsbedrijf Limburg voorzien van ICT-werkplek hardware, zoals desktop, laptops, tablets en accessoires. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met optioneel tweemaal één jaar verlenging.

Waterschapsbedrijf Limburg produceert gezuiverd afvalwater en doet dit door het afvalwater te transporteren, te zuiveren en ontwaterd slib te drogen. Het afvalwater is afkomstig van 500.000 Limburgse huishoudens en 30.000 bedrijven die zijn aangesloten op het rioolstelsel. Jaarlijks produceert Waterschapsbedrijf Limburg 150 miljoen m3 gezuiverd afvalwater en 100.000 ton zuiveringsslib en vormt hiermee een belangrijke schakel in de waterketen.

Ronald Ederveen, Directeur Central Point Business Solutions: “Wij zijn blij met deze gunning door Waterschapsbedrijf Limburg. Central Point staat primair bekend om haar state-of-the-art webshop, maar heeft ook voor (semi-) overheidsklanten een bedieningsconcept waarmee wij klanten voorzien van advies en tal van logistieke-, installatie- en onderhoudsdiensten. Met deze dienstverlening zorgen wij ervoor dat instellingen als het Waterschapsbedrijf Limburg beschikken over een innovatieve en efficiënte werkplekautomatisering.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware