HPE speelt in op groeiende hoeveelheid data met Adaptive Backup and Recovery Suite

18-10-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

HPE speelt in op groeiende hoeveelheid data met Adaptive Backup and Recovery Suite

Hewlett Packard Enterprise (HPE) lanceert een nieuwe Adaptive Backup and Recovery Suite. Met deze oplossing wil het bedrijf organisaties helpen bij het beheren en beschermen van hun groeiende hoeveelheid data.

Het is voor organisaties een uitdaging om binnen het besteedbare budget de steeds grotere hoeveelheden data efficiënt in te zetten. Dit terwijl optimaal gebruik van data kan leiden tot mogelijkheden voor innovatie van producten en diensten. Het managen van data kost echter tijd en geld. Daarnaast moet data ten allen tijde veilig worden opgeslagen en moet de organisatie hierbij aan alle relevante wetgeving voldoen.

Datamanagement optimaliseren
De nieuwe Adaptive Backup and Recovery Suite optimaliseert het datamanagement en helpt bedrijven zoveel mogelijk waarde uit data te halen. Dit doet de oplossing door kritieke workloads te prioriteren, resource conflicten te voorspellen en aanbevolen herstelstappen automatisch uit te voeren.

De oplossing combineert drie oplossingen van HPE: HPE Storage Optimizer, HPE Data Protector and HPE Backup Navigator. HPE Storage Optimer helpt bedrijven data te analyseren, classificeren en beheren op basis van hun waarde. Daarnaast helpt de oplossing gebruikers het informatielandschap te begrijpen en beheren om kosten terug te dringen, aan SLA’s te voldoen en compliance risico’s te verminderen.

Databescherming op basis van waarde
HPE Data Protector helpt data te beschermen op basis van zijn waarde. De oplossing vormt de basis voor uitgebreide backup en recovery die centraal wordt beheerd. Gebruikers kunnen backup en replicatie consolideren en standaardiseren om zo de betrouwbaarheid te vergroten en gelijktijdig de kosten en complexiteit terug te dringen.

HPE Backup Navigator maakt het backupproces efficiënter. De oplossing levert mogelijkheden voor analytics, rapportages en datamonitoring. Gebruikers kunnen gaten in hun bescherming opsporen, snelle root-cause analyses uitvoeren op problemen op IT-afdelingen te helpen toekomstige backup-processen te plannen en proactief problemen opsporen.

Beschikbaarheid
De Adaptive Backup and Recovery Suite is per direct beschikbaar. De suite is geoptimaliseerd voor HPE’s storage portfolio, inclusief StoreOnce, 3PAR StoreServ en StoreEver. De suite is beschikbaar vanaf $6,200/terabyte en is leverbaar met flexibele prijzen op basis van de hoeveelheid beheerde data.

Terug naar nieuws overzicht