WhiteHat Security beschikbaar via Triple-A security

19-10-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

WhiteHat Security beschikbaar via Triple-A security

WhiteHat Security, leverancier van oplossingen voor applicatiebeveiliging die zich kenmerken door een optimale combinatie van technologie en menselijke intelligentie, maakt bekend dat het een samenwerking is aangegaan met de distributeur Triple-A security. Het doel is om het marktaandeel en verkoopkanaal in de Benelux uit te breiden.

Triple-A security zal WhiteHat Security helpen met het uitbreiden van het partnernetwerk in de regio en het aanbieden van technische en commerciële training rond WhiteHat-oplossingen aan bestaande en nieuwe resellers. De Nederlandse distributeur zal daarnaast rechtstreeks diensten aan gebruikers aanbieden die hen helpen met het implementeren van nieuwe technologieën, het ondervangen van geavanceerde nieuwe bedreigingen en overeenstemming met de lokale wet- en regelgeving, zoals de Meldplicht Datalekken.

Brancheanalist Gartner, Inc. heeft WhiteHat Security al drie jaar op rij gepositioneerd in het ‘Leaders quadrant’ van de Magic Quadrant for Application Security Testing (AST). Uitgaande van deze sterke wereldwijde positie wil WhiteHat marktleider worden in alle strategische markten, met inbegrip van de Benelux. Het bedrijf werkt hiertoe intensief samen met lokale kanaalpartners.

“We waren op zoek naar een strategische leverancier met een sterke track record die op agressieve wijze kon inspelen op de aanzienlijke uitdagingen en kansen in de beveiligingsmarkt. Bedrijven moeten een voortdurende strijd leveren tegen cyberaanvallen. Deze inspanningen kunnen worden onderverdeeld in de drie D’s van beveiliging: Detect, Defend en Defeat (detecteren, verdedigen en afslaan). Aangezien 40% van alle cyberbedreigingen verband houdt met aanvallen op internetapplicaties, is WhiteHat Security uitstekend gepositioneerd om te voorzien in de huidige en toekomstige behoeften van bedrijven van elke omvang op het gebied van ‘beveiligingsdetectie’. WhiteHat liet vanaf het begin van onze samenwerking zien waarom het de juiste partner voor ons is. Ze leveren snelle en uitmuntende technische en commerciële ondersteuning. Het registratieproces voor nieuwe resellers verloopt uiterst soepel en snel, en ze komen altijd hun beloftes na”, zegt Dick Gehéniau (foto), oprichter en managing partner van Triple-A security.

“WhiteHat moet zijn krachten bundelen met de juiste kanaalpartners om het roer over te kunnen nemen in de dynamische security-markt. Vanwege onze vergelijkbare go-to-marketstrategieën en de perfecte synergie tussen onze teams is Triple-A security een perfecte aanvulling op ons groeiende partnernetwerk in de regio EMEA. Triple-A security heeft in korte tijd forse vooruitgang geboekt ten aanzien van partners en klanten in de regio. Dit geeft duidelijk blijk van hun motivatie om bij te dragen aan onze groei in de Benelux”, aldus Richard Dobber, vice president Sales EMEA bij WhiteHat Security.

Terug naar nieuws overzicht
Security