Witold Kepinski - 19 oktober 2016

MCX Administration Services beheert Oracle applicaties voor Thales Nederland

Thales Nederland, ontwikkelaar en producent van hightech apparatuur voor defensie en veiligheid, heeft MCX aangewezen als technische beheerpartner van de Oracle E-Business Suite (EBS) en Oracle databases. Hiermee wordt de continuïteit van deze bedrijfskritische applicatie 24 uur per dag, 7 dagen per week gegarandeerd. MCX is na een uitgebreid selectietraject gekozen vanwege hun specialisme, bewezen trackrecord en aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Aangezien Thales werkt met defensiegevoelige informatie, staat security hoog in het vaandel binnen de organisatie. Hier is dan ook nadrukkelijk rekening mee gehouden in de keuze voor een technisch beheerpartner. MCX neemt de beveiligingsuitdagingen serieus en gaat secuur om met het securitybeleid. Zo werkt MCX alleen op de servers van Thales en heeft het personeel een grondige screening doorlopen.

Tobi Oude Breuil, Manager IT Competence Center bij Thales Nederland: “We zijn erg blij dat MCX het technisch beheer van onze Oracle E-Business Suite omgevingen op zich neemt. We hadden direct een goed gevoel bij het team en de aanpak die ze voorstelden. De samenwerking is nog jong, maar is tot nu toe vlekkeloos verlopen. Ontzorging is hierbij het kernwoord. MCX is een heel prettige partij om mee samen te werken.”

Jean-François Bloem, commercieel manager bij MCX: “Thales is een mooi bedrijf om aan ons klantporfolio toe te voegen. Daar zijn we erg trots op. Door het uitbesteden van het technisch beheer aan ons team, is Thales verzekerd van maximale continuïteit van de Oracle EBS en databases. We kijken uit naar een prettige voortgang van de samenwerking.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!