Witold Kepinski - 19 oktober 2016

IT Creation wint Dell EMC Country Partner of the Year Award

IT Creation wint Dell EMC Country Partner of the Year Award image

IT Creation kondigt aan dat ze de ‘Country partner of the year award’ hebben gewonnen op de jaarlijkse Dell EMC Western, Central and Eastern European Partner Conference in Athene, Griekenland.
Vanuit deze regio waren 350 partners en distributeurs aanwezig om Dell’s toewijding aan het partnerkanaal en het momentum te vieren.

Hans de Jongh, directeur van IT Creation: “Al jarenlang bouwen we, samen met Dell EMC, aan onze perfect afgestemde succesvolle relatie. Ik ben erg trots dat Dell EMC ons ziet als één van hun meest gewaardeerde partners. We zijn bijzonder gemotiveerd om onze gezamenlijke doelen verder uit te bouwen en de markt kunnen laten zien hoe het samenspel van een goed uitgedacht ontwerp en de uiteindelijke oplevering het verschil kan maken in de huidige vraagstukken bij bedrijven.”

“Met trots kennen we de ‘Country partner of the year award’ toe aan IT Creation in Nederland en graag feliciteer ik hen persoonlijk met het resultaat van een fantastische relatie, vertelt Henrik Thomsen, Senior Vice President, Western Europe, Dell EMC.

De jaarlijkse Dell EMC partner evenementen geven blijk van de belangrijkheid die we het partnerkanaal toedichten. Het levert ons een geweldige mogelijkheid om inzicht en kennis te delen met de partners en distributeurs, waarmee we een lange relatie kunnen opbouwen die ons beiden voordelen brengt.”

Tijdens dit evenement gaven de Dell EMC executives inzicht in de visie van het bedrijf op de toekomst van ‘business development’ in deze landen en een wereldwijd partner programma waarbij vooropstaat dat deze simpel, voorspelbaar en winstgevend is om de partners te helpen in hun bedrijfsvoering en omzet te laten groeien. De awards waren er in verschillende categorieën voor 38 winnaars uit de landen en regio’s.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!