Adriaan Elsman van Misco Solutions wint HPE Maestro Challenge

19-10-2016

Adriaan Elsman van Misco Solutions wint HPE Maestro Challenge

De Schouwburg Amstelveen stond onlangs in het teken van de HPE Maestro Challenge. Zes directeuren van IT-bedrijven traden op als gastdirigent van het 45-koppige Artem Opus Orkest uit Uithoorn.

Het benefietconcert is onderdeel van de langdurige samenwerking tussen Hewlett Packard Enterprise en War Child. Met dit initiatief is €15.000,- euro opgehaald voor oorlogskinderen in Libanon. Gedurende de avond konden zowel bezoekers als muzikanten stemmen op de zes deelnemende dirigenten. In muzikale sferen is Adriaan Elsman van Misco Solutions als winnaar van de Maestro Prijs bekendgemaakt met het stuk ‘Radetzky March’.

Marco Lesmeister, director global accounts, commercial en public bij Hewlett Packard Enterprise en initiatiefnemer van de HPE Maestro Challenge: “Ik vind het fantastisch dat we samen met onze partners op deze manier War Child kunnen steunen. We hebben het benefietconcert met veel plezier georganiseerd. Het lijkt me ontzettend moeilijk om zo’n groot orkest te begeleiden. We kunnen terugkijken op een sensationele avond met een terechte winnaar.”

Ga voor meer informatie over het evenement naar www.amusicnightout.nl. Meer informatie over de samenwerking tussen Hewlett Packard Enterprise en War Child vindt u hier op www.warchild.nl/hewlett-packard-enterprise.

Terug naar nieuws overzicht