Witold Kepinski - 21 oktober 2016

Dell EMC integreert SC serie storage met EMC oplossingen

Dell EMC integreert SC serie storage met EMC oplossingen image

De Dell EMC SC serie (vroeger Compellent) van middenklasse-storage-oplossingen werkt nu samen met oplossingen die tot nu toe enkel voorbehouden waren aan klanten van EMC. Het gaat met name om oplossingen voor opslagbeheer, data-mobiliteit en –beveiliging. Door die mogelijkheden ook voor de SC serie aan te bieden, beweert Dell EMC klanten in staat te stellen om hun legacy-producten en -diensten te behouden en via één gebruikersinterface te beheren.

Organisaties die gebruikmaken van de Dell EMC SC serie krijgen dankzij deze integratie tevens toegang tot databeschermingstechnieken, om kritieke data en applicaties te beschermen tegen systeemuitvallen. Dit stelt hen in staat prestaties en capaciteiten te visualiseren en te beheren, configuraties te analyseren en verdere groei te plannen, aldus Dell EMC.

Voor storage management kunnen gebruikers van de Dell EMC SC serie gebruikmaken van de ViPR Suite, van Intelligent Data Mobility (IDM), PowerPath, VPLEX en CloudArray. Voor de bescherming van hun data kunnen zij een beroep doen op Data Domain, RecoverPoint for Virtual Machines en de Data Protection Suite for Backup featuring Avamar and NetWorker.

Het complete Dell EMC World nieuws over de bescherming voor het datacenter is hier te vinden.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!