Witold Kepinski - 22 oktober 2016

Dell EMC introduceert Data Domain Virtual Edition 3.0 back-up appliance

Dell EMC introduceert Data Domain Virtual Edition 3.0 back-up appliance image

Dell EMC heeft de nieuwe versie Data Domain Virtual Edition 3.0 (DD VE 3.0) aangekondigd tijdens Dell World 2016. Deze back-up appliance wordt geleverd als virtuele machine, en is nu ook gecertificeerd voor Dell EMC PowerEdge servers. Samen met DD VE 3.0 introduceert Dell EMC geteste referentie-architecturen die de krachten van de PowerEdge 13G servers en de DD VE software combineren.

Data Domain Virtual Edition wordt ondersteund op Dell EMC VxRail appliances; software-gedefinieerde opslagbescherming in een hyper-geconvergeerde infrastructuur. DD VE 3.0 biedt meer schaalbaarheid en is nu in staat om tot 96 TB in één instantie te beschermen. De appliance draait nu op zowel VMware vSphere als Microsoft Hyper-V.

Dell EMC helpt ICT-afdelingen hun data te beschermen en het beheer te centraliseren, onafhankelijk van opslaglocatie. De nieuwe aankondigingen gaan onder meer over de bescherming van applicaties die in een Microsoft Azure cloud draaien, verbeteringen van NetWorker 9.1 en Avamar 7.4 en Spanning Backup for Office 365.

Het complete Dell EMC World nieuws over de bescherming voor het datacenter is hier te vinden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!