Commvault Data Platform integreert met SAP HANA op IBM Power Systems
20-10-2016 | door: Witold Kepinski

Commvault Data Platform integreert met SAP HANA op IBM Power Systems

Commvault, specialist in enterprise back-up, recovery, archivering en de cloud, maakt vandaag bekend dat de elfde versie van de Commvault-software en het Commvault Data Platform door SAP is gecertificeerd voor wat betreft integratie met het SAP HANA-platform op IBM Power Systems.

Het Commvault Data Platform biedt klanten een onderliggende databeheerinfrastructuur om meer data beter en sneller te beschermen, te beheren en te verwerken. Hierdoor kunnen klanten hun IT-efficiëntie verbeteren en meer waarde halen uit hun data binnen SAP HANA, zo beweert CommVault.

Als gevestigde SAP partner levert Commvault geautomatiseerde back-up en herstel van data in SAP HANA, inclusief SAP S/4HANA en andere SAP omgevingen. Klanten die met SAP HANA werken, kunnen het Commvault Data Platform gebruiken zowel voor snel herstel, point-in-time-herstel en snelle spin-ups, alsook voor de vernieuwing van ontwikkelings- en testomgevingen voor SAP HANA, of om gekloonde databases te creëren vanuit snapshots zonder de productie te beïnvloeden. Het Commvault Data Platform is tevens nauw verweven met de SAP HANA-studio en de SAP HANA-cockpit om eenvoudige DBA-selfservice en het monitoren van databeschermingstaken te ondersteunen.

Met de ingebouwde snapshotmogelijkheden voor een uitgebreide selectie van storage-arrays, virtualisatieplatforms en bedrijfsapplicaties stelt het Commvault Data Platform klanten in staat moderne infrastructuren voor datamanagement te implementeren. Deze optimaliseren bestaande IT-investeringen en zetten data om in strategische waarde en inzicht voor bedrijven.

Terug naar nieuws overzicht