Wouter Hoeffnagel - 20 oktober 2016

Xerox C60/C70 kleurenprinters bieden voortaan hogere nauwkeurigheid en grotere flexibiliteit

Software-updates en functionele verbeteringen van de C60/C70 kleurenprinter van Xerox bieden nieuwe mogelijkheden voor printomgevingen van elke omvang. Grafimediabedrijven, printshops, MKB-bedrijven, printfaciliteiten (repro’s) binnen ondernemingen, fabrieken en (financiële) instellingen, zijn dankzij de verbeteringen in staat flexibeler om te gaan met diverse substraten en krijgen een verbeterde afdrukkwaliteit.

Nieuwe functies en verbeteringen zijn onder meer:

  • Beter beheer van papier en papiergewicht
    Nieuwe functies maken het eenvoudig om een nog breder scala aan substraten te verwerken, waaronder lichtgewicht papier (60 g/m²) dat vaak wordt gebruikt voor het verlagen van de porto- of koerierskosten en zwaarder en uitdagender materiaal (256 g/m² tweezijdig/300 g/m² eenzijdig) dat voor kaarten en uitnodigingen wordt gebruikt. De nieuwe Paper Catalogue, een online bibliotheek van materiaalkenmerken, maakt het mogelijk om sneller en eenvoudiger toepassingen op basis van gecombineerd papier te ontwikkelen.
  • Verbeterde nauwkeurigheid en beeldkwaliteit
    De integratie van Simple Image Quality Adjustment (SIQA) maakt het mogelijk om complexe taken te registreren en ondersteunen, zoals het dubbelzijdig afdrukken van visitekaartjes. De verbeterde printer is daarnaast voorzien van een Closed Loop Process Controls-bewakingssysteem. Dit vertaalt zich in kwalitatief hoogwaardigere printprocessen die minder tussenkomst van de operator vereisen.
  • Verbeterde workflows en automatisering
    De printer is voorzien van nieuwe digitale front-end systemen zoals de FreeFlow Print Server. Deze bieden toegang tot tools voor het beheer van productiekleuren. Het nieuwe EFI Fiery NX-station met Fiery QuickTouch-technologie is een primeur in de industrie en maakt kleurbeheer van productiedrukwerk mogelijk op een printer op instapniveau.

2016 Buyers Laboratory Production Printer PRO-award
De Xerox C60/C70 Kleurenprinter heeft de 2016 Buyers Laboratory Production Printer PRO-award gewonnen, waarbij de printer werd geroemd vanwege zijn betrouwbaarheid en bovengemiddelde kleurstabiliteit op papier met en zonder coating. De verbeterde versie van de printer biedt nu een hogere nauwkeurigheid en een hogere flexibiliteit in papiersoorten.

De Xerox C60/C70 is per direct te bestellen. Klanten die reeds met een C60/C70 werken, kunnen de software en componenten upgraden om van de nieuwe functies en verbeteringen gebruik te kunnen maken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!