Wouter Hoeffnagel - 22 oktober 2016

Dell EMC introduceert Isilon All-Flash

Dell EMC introduceert Isilon All-Flash image

Dell EMC introduceert een nieuw lid van de Isilon productfamilie. Isilon All-Flash helpt organisaties hun ICT-infrastructuur te moderniseren en nieuwe kansen voor het digitale zakendoen te grijpen. De oplossing is aangekondigd op Dell EMC World.

Traditioneel werden All Flash Arrays (AFA) vooral ontwikkeld om sneller gestructureerde of block data te verwerken. De focus lag toen op applicaties die rond 20% van de gegevens in een datacenter verwerkten. Er is echter een groeiende noodzaak om ook de waarde van de ongestructureerde data te benutten, die rond 80% van alle nieuwe data uitmaken. Om zakelijke waarde te halen uit deze enorme zee van ongestructureerde data, zetten organisaties steeds krachtigere applicaties en workloads van de nieuwste generatie in.

Final frontier
Dit vraagt volgens Dell EMC om nieuwe prestaties van de infrastructuur. Het bedrijf beschouwt de kansen die schuil gaan in ongestructureerde data als ‘final frontier’ voor flash-technologie. De enorme prestaties, die nodig zijn om ongestructureerde data te verwerken, moeten worden gecombineerd met een hoog niveau van databeveiliging, beheer, toegang en security.

Om aan de uitdagingen van de ‘final frontier’ tegemoet te komen, introduceert Dell EMC de nieuwe Isilon All-Flash NAS storage-oplossingen. Hiervoor heeft Dell EMC de prestaties van flash-technologie gecombineerd met de schaalbaarheid, ondersteuning van verschillende toegangsprotocollen en veiligheid van de Isilon OneFS storage software.

Toepassingen
Dell EMC heeft Isilon All-Flash opslag ontwikkeld voor een brede reeks van nieuwe applicaties en workloads die hoge NAS-performance vergen, waaronder 4k streaming van data, DNA-sequentering, Electronic Design Automation (EDA) en real time analyses. Klanten van Dell EMC hebben de keuze uit een aantal Big Data analytics-leveranciers, bijvoorbeeld Hortonworks, Cloudera, Pivotal, IBM en Splunk. Isilon All-Flash kan worden geïmplementeerd als een nieuwe cluster of worden geïntegreerd met bestaande Isilon clusters om de prestaties omhoog te tillen en de complete eigendomskosten (Total Costs of Ownership: TCO) te verlagen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!