Wouter Hoeffnagel - 23 oktober 2016

Dell EMC analytics-oplossing helpt beslissingen te nemen op basis van inzichten

Dell EMC analytics-oplossing helpt beslissingen te nemen op basis van inzichten image

Dell EMC introduceert kant en klare data-analyse-oplossingen. De nieuwe Analytic Insights Module biedt alle software, hardware en diensten nodig om een omgeving voor de analyse van big data en de ontwikkeling van cloud-toepassingen binnen dagen, in plaats van binnen weken, te bouwen.

De nieuwe module helpt om data uit verschillende bronnen binnen het bedrijf of in de cloud snel te zoeken, te verzamelen en te analyseren. Organisaties kunnen zo belangrijke informatie genereren die hen helpt de juiste beslissingen te nemen en die zij kunnen integreren in intelligente applicaties. De module zorgt er ook voor dat de data veilig zijn en de regels en richtlijnen van de organisatie in acht worden genomen.

Waarde uit data halen
Organisaties herkennen de mogelijkheden om het gedrag van hun klanten door gebruik van data gedreven applicaties te beïnvloeden. Voor vele organisaties is het echter een uitdaging om zakelijke waarde uit hun data te halen. Dit betekent onder meer dat data-analisten to 80% van hun tijd kwijt zijn aan het bewerken van de ruwe data voordat zij met de analyse zelf kunnen beginnen. Bovendien krijgen werknemers vaak toegang tot data die niet voor hen bestemd zijn. Dit vormt een serieus beveiligingsrisico. De Analytic Insights Module van DELL EMC helpt organisaties om deze uitdagingen aan te gaan.

De Analytic Insights Module bevat verschillende nieuwe functionaliteiten, waaronder de Data Curator, de Data Governor en de Data and Analytics Catalog. Met de module kunnen data-analisten hun eigen werkomgeving creëren. Deze stelt hen in staat om binnen uren of dagen tot belangrijke inzichten te komen, die hun organisatie vooruit helpt. De ICT-afdeling kan in het module rightlijnen bepalen en zo de veiligheid van data waarborgen voor alle gebruikers, applicaties en databronnen. Het Analytic Insights Module draait op Native Hybrid Cloud en bevat Pivotal Cloud Foundry. Dit maakt het eenvoudig om data en analyses met ontwikkelaars te delen die op basis hiervan nieuwe data-gedreven applicaties kunnen bouwen.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!