Wouter Hoeffnagel - 21 oktober 2016

TPV stapt over op IBM Cloud

TPV Technology, fabrikant van Philips TV’s, is overgestapt op IBM’s cloudplatform en IoT diensten. Hiermee kan TPV snel nieuwe smart tv functies en apps integreren zoals video-on-demand en instant playback.

Nu veel consumenten overgestapt zijn op streaming videodiensten, dienen televisiefabrikanten een inhaalslag te maken om aan hun wensen tegemoet te komen. Dit terwijl de marges flinterdun blijven. Die uitdaging heeft geleid tot een sterke stijging in de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en diensten voor slimme TV's, om fabrikanten te helpen een nieuwe inkomstenstroom te genereren.

Via de IBM cloud kunnen tv-fabrikanten een keuze maken uit meer dan 1.000 internationale en lokale apps. Dit geeft hen de mogelijkheid het aanbod af te stemmen op de behoeften van klanten. Ook kunnen ze via IBM Bluemix zelf nieuwe smart tv features bouwen, testen en uitrollen. Hierdoor zijn fabrikanten in staat snel in te spelen op veranderingen in de vraag naar tv-diensten, nu ze zelfstandig hun smart tv platform kunnen beheren zonder zich zorgen te hoeven maken over de IT componenten. Bovendien blijven de kosten beheersbaar via een pay-as-you-go model.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!