Conrad verlengt hoofdsponsorschap Twente Rally

21-10-2016 | door: Redactie

Conrad verlengt hoofdsponsorschap Twente Rally

Conrad Electronic Benelux B.V. heeft de sponsorovereenkomst met de Conrad Twente Rally met vijf jaar verlengd. Tot en met 2021 is Conrad hoofdsponsor van de rally die jaarlijks in Hengelo wordt gehouden.

Conrad Twente Rally

Al vanaf 2002 is Conrad sponsor van de Conrad Twente Rally, dat voorheen Conrad Euregio Rally werd genoemd. Sinds een tiental jaren is Conrad hoofdsponsor. Voor de omwonenden doet Conrad ook iets terug. Zij krijgen allen ene leuke Conrad-gadget.

De Conrad Twente Rally bestaat al sinds 1984 en is een jaarlijks terugkerend autosportevenement in het najaar. Deze rally is de afsluitende rally van het Nederlands Kampioenschap Rally en zorgt altijd voor een groot spektakel in en rondom Hengelo Overijssel. Jaarlijks trekt dit evenement zo’n 30.000 toeschouwers.

Afsluitende rally

Omdat de Conrad Twente Rally de afsluitende rally is van het seizoen, worden hier de laatste punten van het seizoen verdeeld onder de Nederlandse rally top. Ook dit jaar vindt de Conrad Twente Rally in het najaar plaats. Op 30 oktober kun je de Rally van dichtbij beleven. Je kunt de rally bewonderen op vele plaatsen in Twente. In de Arena in Hengelo zal in het spectaculaire sluitstuk de finish plaatsvinden.

Terug naar nieuws overzicht