Wouter Hoeffnagel - 23 oktober 2016

Pyramid Analytics breidt EMEA-partnerprogramma snel uit

Pyramid Analytics breidt EMEA-partnerprogramma snel uit image

Het partner-ecosysteem in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) van Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform voor bedrijven, is de afgelopen 12 maanden fors uitgebreid. In deze periode zijn meer dan 61 nieuwe partners toegetreden tot het programma.

Het partnerprogramma van Pyramid Analytics biedt VAR’s, ISV’s, OEM's en SI’s wereldwijd de tools, middelen en de expertise die nodig zijn om het BI Office-platform naar de markt te brengen en te verkopen. Recente nieuwe partners in EMEA zijn Expertime, een snel groeiend technologie-adviesbureau gevestigd in Parijs, en QUNIS, dat gespecialiseerd is in business intelligence en big data en voor bedrijven in heel Duitsland werkt.

Voordelen
De wereldwijde partners van Pyramid Analytics die deelnemen aan het partnerprogramma hebben recht op verschillende voordelen, waaronder training en certificering op het BI Office-platform, sales-ondersteuning en demand generation-middelen, evenals de toegang tot trial- and demo-licenties om de sales-activiteiten te ondersteunen.

Meer informatie over het Pyramid Analytics Partner Program en de deelnemende partners is hier te vinden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!