Wouter Hoeffnagel - 21 oktober 2016

Pci Nederland wint Partner Innovation Award van Canon

Pci Nederland wint Partner Innovation Award van Canon image

De 2016 European Premier Partner Conference awards zijn door Canon Europe uitgereikt aan haar best presterende partners. Pci Nederland, één van de Nederlandse Premier Partners, wint de Partner Innovation Award. De jaarlijkse European Premier Partner Conference vond plaats in Praag en werd bijgewoond door Canon Europe’s top 60 B2B-resellers afkomstig uit 12 landen verspreid over Europa.

Pci Nederland ontvangt de Partner Innovation Award vanwege haar proactieve ondersteuning van haar klanten, in combinatie met haar kennis van het Canon-portfolio. Naast de award voor Partner Innovation, werden er awards uitgereikt in de categorieën Business Generation, Growth, Solutions en Customer Value.

Ultieme erkenning
Jean-Louis van Aerle, Commercieel Directeur van Pci Nederland: “We zijn enorm trots dat Canon Europe ons de Partner Innovation Award heeft toegekend. Het is de ultieme erkenning van onze inspanningen. Dat onze proactieve aanpak werkt, blijkt wel uit het feit dat wij in het afgelopen jaar een belangrijk project hebben binnengehaald waarbij alle nationale vestigingen van een grote onderneming gebruik zijn gaan maken van uniFLOW, Canon's geïntegreerde softwareplatform voor printen en scannen. Wij hebben tijdens alle fasen van het project een proactieve ondersteuning laten zien waarbij we steeds de voordelen van uniFLOW voor onze klant voor ogen hielden.”

Markus Naegeli, Canon Europe’s Executive Vice President – Business Imaging Group: “Wij willen partners huldigen die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd bij de verkoop van hardware, solutions en services binnen het Canon-portfolio en ook partners die uiterst innovatief zijn geweest bij het in kaart brengen en ontwikkelen van nieuwe markten.”

Canon Premier Partner Conference
De Canon Premier Partner Conference stelde Premier Partners in de gelegenheid lezingen bij te wonen van Canon Inc. VIP Mr. Yoshinori Ikeda, Deputy Chief Executive van de Office Imaging Products Group, en van Canon Europe’s Executive Vice Presidents en Senior Directors. Tijdens de breakout-sessies werden enkele van Canon’s nieuwste technologieën geïntroduceerd en vonden workshops plaats over servicetransformatie, solutions en inzetbaarheid van Canon’s brede portfolio.

Meer informatie over het partnerprogramma van Canon Europe is hier te vinden. 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!