Witold Kepinski - 24 oktober 2016

Ynte Tadema en Adriënne Bombeld naar MvR & Partners

Ynte Tadema en Adriënne Bombeld naar MvR & Partners image

MvR & Partners, specialist in digitaliseringstrajecten en de invoering en begeleiding daarvan bij (semi)-overheidsorganisaties, heeft twee nieuwe consultants aangesteld  die de dienstverlening van MvR verder uitbreiden en optimaliseren. Als consultant gaat Ynte Tadema zich toeleggen op het begeleiden en uitvoeren van digitaliseringsprojecten, zaakgericht werken en proces optimalisering. Adriënne Bombeld  gaat als junior consultant onder andere ondersteunen bij onderzoeken, implementatietrajecten en organisatieverandering.

Ynte Tadema (32) heeft een afgeronde studie masters Publiek management en American studies achter de rug. Als consultant bij MvR gaat hij zich toeleggen op het begeleiden en uitvoeren van digitaliseringsprojecten, zaakgericht werken en proces optimalisering.  Ook het geven van trainingen behoren tot zijn takenpakket. Tadema komt van IenPM waar hij als consultant nauw betrokken was bij de invoering van diverse ZGW (zaakgericht werken) projecten bij gemeenten. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de inrichting van het zaaksysteem, het functioneel beheer en de procesoptimalisatie. Ynte Tadema: “Bij MvR wil ik mijn huidige ervaring inzetten om opdrachtgevers verder te helpen met digitalisering. Ook wil ik mijn kennis verder uitbreiden om klanten optimaal te laten profiteren van alle mogelijkheden.”

Adriënne Bombeld (25) gaat MvR als junior consultant ondersteunen bij onderzoeken, implementatietrajecten en organisatieverandering. Ook begeleidt ze trainingen en ondersteunt ze collega’s bij vergelijkbare activiteiten. Bombeld heeft, onder meer via haar achtergrond bij de Hogeschool Utrecht, veel affiniteit met organisatievraagstukken en ervaring met onderzoek. Hiervoor werkte ze bij de Gemeente Enschede waar ze als projectmedewerker biodiversiteit nauw betrokken was bij het ‘actieplan duurzaamheid’ en de uitwerking van het speerpunt biodiversiteit. Bombeld, die zegt “tot op het bot gemotiveerd” te zijn hoopt bij MvR klanten te helpen bij hun vraagstukken en de realisatie van verandering door een combinatie van denken en doen. Adriënne Bombeld: “Je beweegt je voortdurend op het snijpunt van mens, organisatie, proces en informatie.”

Robert Mekking, partner MvR & Partners, is erg blij met de aanstelling van de twee nieuwe consultants. “Onze missie is om organisaties succesvol te begeleiden bij hun digitaliseringstraject. Kennis van zaken, een creatief denkvermogen en een resultaatgerichte instelling zijn daarbij essentieel. Ynte en Adriënne passen in dat plaatje. Met hun ruime ervaring en achtergrond zijn zij een welkome aanvulling in ons team en dragen zij bij aan de verdere groei en ontwikkeling van MvR & Partners.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!