Redactie - 24 oktober 2016

Hands on lanceert een nieuwe huisstijl

Hands on lanceert een nieuwe huisstijl image

Hands on lanceert een nieuwe huisstijl. De IT-dienstverlener uit Weesp heeft na een kleine 10 jaar afscheid genomen van haar logo met gouden accenten. Met het nieuwe logo is Hands on klaar voor de toekomst en zet het haar Microsoft-partnership verder kracht bij. 

Klantenteams verwerkt in logo 
René van Klaveren, Directeur van Hands on: “Met deze huisstijl zetten we een stap richting de toekomst. De vier kleuren in ons logo refereren naar onze klantenteams. Deze multidisciplinaire teams bedienen organisaties in een aantal afgekaderde branches. In de toekomst richten we ons nog specifieker op organisaties in die branches, zodat we ons verder profileren als dé IT-specialist voor het grotere MKB in die markten. 
Momenteel kennen wij 3 klantenteams: Blauw, Groen en Rood. Gezien de groei die wij als organisatie verwachten te maken, hebben wij de kleur Geel met het oog op de toekomst al toegevoegd. Niet geheel toevallig zijn dit ook de kleuren van het Microsoft logo. Hiermee geven we aan dat wij ons als Microsoft Gold Partner onverminderd blijven focussen op het leveren van diensten rondom Microsoft-oplossingen.”  

Improving IT, Improving Business
De subregel onder het logo ‘Improving IT, Improving Business’ geeft aan wat klanten kunnen verwachten van Hands on: de bedrijfsvoering verbeteren door de IT-infrastructuur te optimaliseren. Daarbij blijft de slogan van Hands on ‘IT’s all about people’in stand. IT draait volgens Hands on om de mensen die ermee werken. Via persoonlijk contact, vaste klantenteams en het aanbieden van workshops legt Hands on de focus op (de medewerkers van) haar klanten, hun uitdagingen en de adoptie van nieuwe technologieën. Eerder dit jaar vierde de system integrator haar 20-jarig bestaan en werd zij door Microsoft Nederland genomineerd tot Partner of the Year.

In deze video wordt de nieuwe huisstijl van Hands on onthuld: https://www.youtube.com/watch?v=SRqjKsLoP8w

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!