Witold Kepinski - 24 oktober 2016

Digital Power en Mapp optimaliseren marketingactiviteiten voor klanten

Digital Power CEO René de Boer en Per John Jensen, Algemeen Directeur van Mapp, tekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst. Samen gaan ze de online engagement van de marketingactiviteiten van hun klanten verbeteren. Dit doen ze door de data-gedreven kennis van Digital Power te combineren met het customer engagement platform van Mapp. Beide bedrijven hebben veel expertise op het gebied van marketing automation en -optimalisatie, maar vanuit verschillende invalshoeken.

Afgelopen zomer kondigde de investeringsmaatschappij Marlin Equity Partners de overname van de Marketing Applications organisatie (TMA) van Teradata Corporation aan. Deze fuseerde met BlueHornet om een sterke positie als wereldwijde customer engagement platform provider te verkrijgen. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Mapp.

Voor de overname en fusie van TMA, waren Digital Power en Teradata al in gesprek over een samenwerking. “Onze Digital Consultants kunnen niet alleen marketingsoftware implementeren, maar deze juist ook inzetten voor effectieve marketingcampagnes”, stelt René de Boer, CEO van Digital Power. “We werken graag samen met ontwikkelaars van marketing waarmee we de customer engagement van de campagnes van onze opdrachtgevers kunnen verhogen.”

Na de fusie van BlueHornet en TMA kwam het moment om de samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen. Vanaf nu ondersteunen de consultants van Digital Power de marketing teams van Mapp’s klanten bij het gebruik van hun oplossingen. Daarnaast wordt Mapp’s platform ingezet bij opdrachtgevers van Digital Power. “We zien uit naar de eerste resultaten”, stelt Per John Jensen van Mapp. “Door onze krachten te bundelen, kunnen we ons platform aanzienlijk verbeteren. De doorontwikkeling vindt nu namelijk plaats op basis van de behoeften van onze klanten, maar ook op basis van de expertise van Digital Power.” Beide partners zijn ervan overtuigd dat hun combinatie van tools en specialisten een unieke kans is voor hun klanten. 

Over Digital Power

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!