HPE en PTC ontwikkelen IoT-oplossingen
25-10-2016 | door: Witold Kepinski

HPE en PTC ontwikkelen IoT-oplossingen

PTC en Hewlett Packard Enterprise (HPE) zijn van plan samen te werken om de Converged IoT Solutions eenvoudiger beschikbaar te maken op basis van PTC ThingWorx software en HPE Edgeline Systems.

De samenwerking zal zich richten op industriële toepassingen die gebruik maken van PTC's ThingWorx IoT platform technologieën en HPE's hardware en datadiensten. PTC en HPE zullen de meest recente versie van de gecombineerde oplossing demonstreren op het IoT Solutions World Congress van 25 oktober - 27 oktober in Barcelona, ??Spanje.

De samenwerking van HPE, spsler in computing en dataverwerking, met PTC, een leider in visualisatie en augmented reality, moet een combinatie van vooraf geteste best-in-class hardware en software beschikbaar maken. Dit moet de klant helpen IoT-datamanagementproblemen op te lossen. Ook moet het de klant helpen om effectiever beslissingen te nemen aan de hand van de data van de sensoren. De samenwerking tussen PTC en HPE toont de range van hardware- en softwaretechnologieën die specifiek zijn ontworpen voor IoT edge computing en slimme oplossingen. Dit bestaat uit onder meer sensoren, edge computing, real-time edge analytics, machine learning en augmented reality.

De demonstratie op het IoT Solutions World Congress bouwt voort op deze technologieën die momenteel worden gepresenteerd bij HPE's IoT Innovation Lab in Houston, Texas, en op evenementen zoals PTC's LiveWorx.

Ontmoet PTC en HPE op het IoT Solutions World Congress

Tijdens het IoT Solutions World Congress in Barcelona is PTC te vinden bij stand D561, HPE bij stand D519. Ook geven HPE’s Olivier Frank en PTC's Andrew Timm een keynote presentatie over het zakelijk waarde toevoegen met IoT op 27 oktober 2016 van 16:15 tot 17:00. Zaal 1: Accelerating Insights at the IoT Edge (BT13).

Bedrijven die de kansen van IoT verkennen met PTC en HPE zijn onder andere National Instruments, OSIsoft en Deloitte.

Terug naar nieuws overzicht