Redactie - 25 oktober 2016

DMP wordt Commvault Service Advantage Master

DMP wordt Commvault Service Advantage Master image

DataManagement Professionals (DMP) uit Zeist is verantwoordelijk voor een wereldwijde primeur. DMP heeft namelijk als eerste bedrijf ter wereld de Commvault Service Advantage Master status behaald. 

“Ik ben verheugd aan te mogen kondigen dat DMP als eerste organisatie ter wereld de Master status heeft behaald”, aldus Thomas Kestner, Director Partner Enablement EMEA bij Commvault. Het Service Advantage programma stelt partners als DMP in staat om verschillende oplossingen en services te bieden op Commvault software. Daarnaast erkent Commvault op deze manier de kennis en kwaliteit van haar partners.

“Deze status onderstreept de ruime expertise binnen DMP omtrent de implementatie van serviceoplossingen aan vele tevreden klanten. Het team van DMP heeft daarnaast de afgelopen jaren een uitstekend trackrecord opgebouwd en behouden als het gaat om Commvault certificeringen”, aldus Kestner.

“Wij zijn trots op het behalen van deze unieke status”, aldus Patrick Stouten, Manager Professional Services bij DMP. Stouten: “Het op peil houden en verbreden van onze kennis is onze hoogste prioriteit. We zien de IT-markt namelijk verschuiven van productverkoop naar het leveren van diensten en oplossingen, zoals Data-Management-as-a-Service (DMaaS). Door te blijven leren en verbeteren kunnen wij onze relaties optimaal bedienen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!