AXEZ introduceert AXEZ Care en nieuwe opties voor GuardData Cloud Storage
27-10-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

AXEZ introduceert AXEZ Care en nieuwe opties voor GuardData Cloud Storage

Data Availability specialist AXEZ introduceert op de Storage Expo AXEZ Care en nieuwe opties op basis van haar eigen Cloud Storage platform, GuardData. De nieuwe diensten zijn interessant voor de IT-manager die te maken heeft met uitdagingen op het gebied van continuïteit van zijn IT-resources. Met Cloud Storage van AXEZ wordt daarnaast het budgetteren van toenemende data-opslag bij organisaties aantrekkelijker.

AXEZ Care voorziet in een oplossing voor het optimaliseren van beschikbaarheid van uw IT-componenten. Daar waar veel organisaties last hebben van kennisverloop op de IT-afdeling, biedt Care een aantrekkelijke oplossing. Met de Care dienstverlening wordt het beheer en onderhoud van uw IT-componenten geoptimaliseerd, geautomatiseerd en volledig door AXEZ uitgevoerd. IT-medewerkers kunnen zich vanaf nu bezighouden met waarde verhogende activiteiten voor de organisatie. De benodigde technisch operationele kennis voor het beheren en onderhouden van IT-componenten is vanaf nu volledig geborgd. Een zorg minder.

Volgens AXEZ is het GuardData Cloud Storage platform ontstaan uit de combinatie van toenemende vraag naar extra dataopslag en de hedendaagse druk op IT-budgetten van klanten. Het GuardData platform biedt verschillende toepassingen, zoals Enterprise File Share & Sync, Offsite Backup en Data Hosting. Het is de ideale oplossing voor organisaties die hun IT-investeringen de komende jaren willen reduceren en de gebruikersorganisatie willen faciliteren met flexibele vormen van dataopslag.

Kennispartner

Als kennispartner ondersteunt AXEZ organisaties bij het inrichten en optimaliseren van applicatie- en databeschikbaarheid. Axez biedt referenties in de zorg, overheid, reisbranche, maakindustrie en financiële dienstverlening. "Deze tonen aan dat AXEZ een echte kennispartner is op het gebied van het duurzaam beschikbaar stellen van informatie", aldus Axez.

Storage Expo 2016

2 en 3 november

Jaarbeurs Utrecht

Standnummer 01B048

Gratis toegangskaart

Terug naar nieuws overzicht