Witold Kepinski - 28 oktober 2016

Aegex Technologies opent Europees hoofdkantoor in Rotterdam

Aegex Technologies opent Europees hoofdkantoor in Rotterdam image

Het Amerikaanse tech-bedrijf Aegex Technologies uit Atlanta, kiest Rotterdam als voorkeurslocatie voor haar Europese hoofdkantoor. Aegex is een technologiebedrijf dat mobiele hardware systemen levert aan industrieën met risicovolle processen. Denk aan industrieën als olie & gas, chemie, mijnbouw, farma, nutsbedrijven en hulpdiensten of andere explosieve omgevingen.

Het nieuwe kantoor is gevestigd bij het Cambridge Innovation Center (CIC) in Rotterdam, dat voorzieningen en ondersteuning voor innovatieve bedrijven levert. Om de officiële opening van Aegex’s Europese kantoor te vieren, overhandigde Maarten Struijvenberg, wethouder van Werkgelegenheid en Economische Zaken van de gemeente Rotterdam, een speciale plaquette als welkomstgeschenk aan Aegex’s COO Jason Deavin.

Aegex Technologies is een fabrikant van intrinsiek veilige Windows-tablets die wereldwijd zijn gecertificeerd voor gebruik in gevaarlijke operaties waarbij brandbare atmosferen aanwezig zijn. De tablets specifiek voor deze branche zijn onderdeel van Aegex's Internet of Things (IoT) Platform voor gevaarlijke locaties, dat industrieën zoals olie & gas, chemische en andere gevaarlijke omgevingen helpt bij het werken conform ‘industry 4.0 operations’. Aegex’s unified platform maakt de bediening-brede integratie en samenwerking eenvoudig, door middel van een overkoepelende mobiele oplossing die operationeel rendement, organisatorische veiligheid en IT-uniformiteit levert aan elk teamlid werkzaam op gevaarlijke industrielocaties. De intrinsiek veilige oplossingen van Aegex kunnen worden aangepast aan de wens van de medewerkers.

Aegex werd opgericht in 2015. Aegex's hoofdkantoor is gevestigd in Atlanta, Ga., USA. Het heeft ook een Europees hoofdkantoor in Rotterdam in Nederland; engineering en productie-installaties in Hongarije; en verkoopkantoren in Southampton, Verenigd Koninkrijk en Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk de video voor meer informatie over de Aegex10 intrinsiek veilige tablets: https://youtu.be/0CiPLvUB6No

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!