Witold Kepinski - 28 oktober 2016

SZR gaat samenwerking aan met NetSourcing

Begin 2017 gaat SZR (Zorgcentra Rivierenland) haar ICT infrastructuur en dienstverlening uitbesteden aan NetSourcing. NetSourcing gaat SZR ondersteunen op ICT gebied zodat de ruim 1000 medewerkers van SZR altijd toegang hebben tot de digitale infrastructuur. Afgelopen 28 september was de officiële ondertekening van de samenwerking.

NetSourcing als ICT-partner

SZR heeft jarenlang naar tevredenheid samengewerkt met een andere ICT partner. Maar, zoals Jolenta Rauch (directeur-bestuurder) aangeeft; ”Het is goed om na een jarenlange samenwerking over te stappen naar een andere organisatie. Dit biedt weer nieuwe inzichten.” SZR wil een professionaliseringsslag maken en zocht een partner die daar bij aansluit. NetSourcing past goed bij SZR; focus op de zorg en transparantie in de dienstverlening.

Dienstverlening NetSourcing voor SZR

“De diensten van NetSourcing concentreren zich in basis rondom twee thema’s: de gebruiker van ICT en de locatie waar de gebruiker werkt. Zo simpel is het in feite, maar tegelijk ook zo complex.
Door gezamenlijk een business case uit te werken zijn we gekomen tot een passend advies voor SZR. Dit resulteert er in dat de ruim 1000 medewerkers van SZR altijd en overal veilig toegang hebben tot diverse applicaties om hun werk te kunnen doen, aldus Yvo Hoeke, directeur NetSourcing.” NetSourcing zal tevens de regievorming op zich nemen over de verschillende softwareleveranciers.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!