Witold Kepinski - 29 oktober 2016

SAP-specialisten Expertum en Logos Consulting fuseren

Het internationale SAP-consultancybedrijf Expertum gaat fuseren met het Belgische Logos Consulting. Beide bedrijven gaan samen een grote rol spelen in de nieuwe digitale economie en binnen het SAP-ecosysteem.  

De afgelopen jaren hebben de bedrijven al veel samengewerkt in diverse projecten. Ook zijn ze naar eigen zeggen pioniers op het gebied van SAP Hana-migraties en implementaties. Waar Expertum bekend staat voor de functionele en businessexpertise in verschillende domeinen, is Logos Consulting met name bekend om zijn technische en architecturale kennis van SAP. 

Het nieuwe bedrijf wil de beste innovatieve SAP service provider van Europa zijn en blijven. Ceo van Logos Bert Vanstechelman wordt partner in Expertum voor een lange periode.

Nederland

Het bedrijf heeft sinds 2015 ook een vestiging in Utrecht. Volgens de directie van Expertum Nederland, Sjoerd van Middelkoop en Reninca van der Linden (foto) is de fusie met Logos een welkome toevoeging. ‘We kunnen nu 24/7 support bieden en hebben vooral nog meer specifieke kennis van SAP-Hana wat onze internationale positie enkel enorm kan versterken.’

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!