Floris Hulshoff Pol - 29 oktober 2016

Hoe ziet de toekomst van de hostingindustrie eruit?

Hoe ziet de toekomst van de hostingindustrie eruit? image

De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) organiseert op dinsdagmiddag 8 november in samenwerking met haar business partner Weolcan een strategische sessie. In de sessie wordt uiteen gezet hoe een hosting provider zich kan onderscheiden van de hyperscalers. Daarnaast wordt tijdens de bijeenkomst het nieuwe SLA Framework gepresenteerd.

Door de snelle opkomst van hyperscalers (horizontaal schaalbare IaaS Providers zoals AWS en Azure) komt de groei van traditionele hosting providers onder druk te staan. Hoewel er zeker op de korte- en middellange termijn behoefte blijft bestaan aan de diensten van deze hosting providers, dienen zij zich te beraden op hun portfolio en de markt die ze daarmee willen bedienen. Nog meer dan voorheen zullen zij toegevoegde waarde moeten bieden om onderscheidend te zijn ten opzichte van de hyperscalers, die hen zowel op prijs als innovatie snelheid zwaar beconcurreren.

Meer informatie over de strategische sessie van DHPA en Weolcan is hier te vinden. Registreren voor de sessie kan hier. Deelname is gratis.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!