Redactie - 31 oktober 2016

Brocade Ruckus Cloudpath ES 5.0 vereenvoudigt security en beleids beheer

Brocade heeft de beschikbaarheid van de Ruckus Cloudpath ES 5.0 software aangekondigd. De nieuwe versie bouwt voort op eerdere BYOD onboarding mogelijkheden om een compleet geïntegreerd beveiligings- en beleidsmanagementplatform te creëren.

De Cloudpath ES 5.0 software maakt het mogelijk om beveiligde, op beleid gebaseerde toegang voor bekabelde en draadloze apparaten te realiseren, voor IT-organisaties van elke omvang. Cloudpath werkt met alle bestaande infrastructuren, in een LAN en WLAN omgeving en is Wi-Fi en vendorplatform onafhankelijk.

Functies en voordelen van Cloudpath ES 5.0 software zijn onder andere:

Sterke beveiliging en gecentraliseerd beleidsbeheer. De Cloudpath software biedt een vereenvoudigde Public Key Infrastructure (PKI) en maakt gebruik van industriestandaard x.509 digitale certificaten en granulaire beleidstoewijzing.

Een snellere, betere eindgebruikerservaring. Gebruikers kunnen binnen slechts 10 seconden hun apparaten koppelen. Gebruikers hoeven geen wachtwoorden te onthouden en hoeven niet opnieuw in te loggen wanneer ze van het ene netwerk op het andere overgaan.

Lagere operationele kosten voor IT en lagere kosten voor productlicenties. Unieke gebruiker-gebaseerde licentieverlening maakt betere netwerkplanning mogelijk en houdt de kosten in bedwang wanneer het aantal apparaten per persoon toeneemt.

Integratie met bestaande infrastructuur. De Cloudpath software werkt met bestaande bekabelde en draadloze netwerktoegang, netwerk security firewalls, client besturingssystemen en andere veelvoorkomende methodes om veiligheidsnormen na te leven en te garanderen.

Nauwe integratie met Brocade® ICX® switches. De Cloudpath software kan nu zodanig geconfigureerd worden dat beleidsmaatregelen dynamisch doorgevoerd worden met RADIUS Change of Authorization (CoA) en dat er voor bekabelde clients web-authenticatie kan worden uitgevoerd.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!