4Launch opent high tech Experience Center in Eindhoven

31-10-2016 | door: Redactie

4Launch opent high tech Experience Center in Eindhoven

Op donderdag 3 november opent het nieuwe Experience Center van 4Launch voor het eerst haar deuren. De Eindhovense webwinkel wil hier haar klanten de ruimte geven de nieuwste Tech-producten uit te proberen en te vergelijken.

In de 180 vierkante meter grote ruimte staan de nieuwste high-tech producten van A-merken tentoongesteld uit het midden- en topsegment, die eenvoudig thuis te realiseren zijn. Het 4Launch Experience Center kenmerkt zich door een ruime opzet, lichte indeling en volledig connected oplossingen, waardoor men zich vrij voelt alle producten uit te proberen en de werking ervan zelf te ervaren.

4Launch is onder andere een grote speler op het gebied van gaming gadgets en biedt haar bezoekers mogelijkheden om de crème de la crème van de gaming wereld te ontdekken via een touch & try principe. Tevens is er een HiFi corner in de ruimte aanwezig, welke speciaal is ingericht om de beste high-end audio van dit moment te kunnen laten zien en horen. In het Dolby Atmos Theater beleven bezoekers straks de ultieme bioscoopervaring in 4K Ultra HD. Ook worden er zakelijke oplossingen gepresenteerd, bijvoorbeeld op gebied van networking en printing.

General Manager Rudy Uijtenhaak vertelt: “Het Experience Center is een verlengstuk van ons clicks and bricks- business model. Door de online store met een fysieke ruimte te combineren hopen we de synergie te vinden tussen onze fysieke en digitale kanalen. Via deze omnichannel aanpak willen we als 4Launch van grotere toegevoegde waarde zijn naar onze klanten toe”, aldus Uijtenhaak.

Alle producten in de showroom zijn op voorraad en kunnen direct besteld worden. Het Experience Center is 6 dagen per week geopend van 12 uur ’s middags tot 9 uur ’s avonds.

De early bird bezoekers op donderdag 3 november, vrijdag 4 november en zaterdag 5 november maken tevens kans op een dikke prijs.

Terug naar nieuws overzicht