HPE open technologie framework Cloud28+ wordt meer internationaal

31-10-2016 | door: Witold Kepinski

HPE open technologie framework Cloud28+ wordt meer internationaal

Hewlett Packard Enterprise (HPE) wil zijn open technologie framework Cloud28+ meer internationaal maken. Tot nu toe is het een Europees succes. Dit meldt HPE Cloud 28+ kopstuk Xavier Poisson Gouyou Beauchamp (foto) in een memo zo meldt The Register.

Met Cloud28+ is automatische implementatie van enterprise cloud apps mogelijk. Daarnaast versnelt het de time-to-market voor Cloud28+-partners en biedt het klanten een ruimere keuze. De verbeteringen van Cloud28+ omvatten een App Center, een partner-dashboard op basis van real-time analyses en compatibility met andere technologieplatformen.

Cloud28+ is een community van verenigde Service Providers, resellers, ISV’s, developers, overheidsinstanties en eindgebruikers, die zich richt op het versnellen van enterprise cloudadoptie in heel Europa. Het biedt een online, samengevoegde catalogus van cloud services die op basis van vereisten van de gebruiker een koppeling maakt met vertrouwde clouddiensten op verschillende prijsniveaus. Cloud28+ beschikt momenteel over bijna 1.000 producten via Infrastructure-as-a-Service, Platform-as-a-Service en Software-as-a-Service.

Via Cloud28+ vinden volgens HPE klanten en partners bewezen en betrouwbare clouddiensten. Door middel van een lokale Service Provider kunnen ze die vervolgens zelf afnemen en installeren. Klanten kiezen met Cloud28+ de juiste mix van private cloud, publieke cloud en professional services voor hun business zodat zij kunnen transformeren naar een hybride IT-omgeving en tegelijkertijd voldoen aan lokale regelgeving. Cloud28+ heeft de selectie van ondersteunde technologie uitgebreid en omvat nu HPE Helion OpenStack, Microsoft Azure, VMware, Ormuco en Docker. Het uitgebreide technologieplatform maakt een brede reeks aan diensten beschikbaar en zorgt er tegelijkertijd voor dat het mogelijk is om via een Container as a Service (CaaS) framework op basis van Docker Datacenter de diensten over te dragen van de ene Server Provider naar de andere.

Lees meer in The Register.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Hosting
Cloud