Epson iProjection-app beschikbaar voor Chromebooks

02-11-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Epson iProjection-app beschikbaar voor Chromebooks

Epson lanceert de iProjection-app voor Chromebooks, zodat leerlingen en leraren content via de projectoren van Epson kunnen weergeven vanaf hun Chromebooks. Met deze app kunnen gebruikers zich door het klaslokaal bewegen en draadloos content delen met de hele klas vanaf hun laptop, met behulp van de projector in het klaslokaal.

De Epson iProjection-app voor Chromebooks kan content weergeven vanaf een Chromebook op een Epson-projector. Met de combinatie van onze software voor projectie vanaf meerdere pc's en de Epson iProjection-app voor Chromebooks, kunnen leraren verbinding maken met maximaal 50 apparaten en content van maximaal vier Chromebooks tegelijk weergeven.

Content van meerdere bronnen tegelijk weergeven
“Leerlingen en leraren geven steeds vaker de voorkeur aan Chromebooks voor gebruik in de klas en Epson heeft samengewerkt met de onderwijssector, zodat onze app voldoet aan de behoeften om klassikale samenwerking op elk niveau te kunnen bieden”, zegt Hans Dummer, directeur Visual Instruments, EMEAR. “Met de app hebben we een manier ontwikkeld om content op Chromebooks weer te geven via Epson-projectoren. Zo kan tijd worden bespaard en kan content van meerdere bronnen tegelijk worden weergegeven.”

Met Epson-projectoren kunnen de meeste 2D-oppervlakken, zoals whiteboards, worden getransformeerd in educatieve werkruimten. De 3LCD-projectoren leveren volgens Epson kleuren die drie keer helderder zijn dan die van andere projectoren.

Epson iProjection-app
Leraren kunnen de gratis Epson iProjection-app gebruiken om documenten, foto's en webpagina's weer te geven vanaf:

  • Chromebooks;
  • de meeste iOS Apple-apparaten met iOS 4.2 of hoger, waaronder iPad, iPhone en iPod touch;
  • en de meeste Android-apparaten met Android 2.3 of hoger.
Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software, apps
Software