Cisco introduceert een nieuwe reeks van Spark collaboration tools

02-11-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco introduceert een nieuwe reeks van Spark collaboration tools

Cisco introduceert een nieuwe reeks van Spark collaboration tools tijdens de Cisco Partner Summit 2016 in San Francisco. De nieuwe tools met beter beeld en audiokwaliteit, zoals Spark Depot app store, werken in de cloud en kunnen samenwerken met bestaande on-premise omgevingen. Zo kunnen klanten in hun eigen tempo meer gebruik maken van cloud diensten zoals video conferentie zonder afscheid te nemen van hun legacy omgevingen.

De tools bestaan volgens Kristyn Hogan (Director Collaboration Partner Sales Americas Partner Organization) uit Spark Depot, een app store voor Spark met oplossingen van andere merken zoals Salesforce, en het Spark Flex Plan, met tools die werken in on-premise en cloud-gebaseerde omgevingen. Het Cisco Spark Flex Plan biedt abonnementen waarvoor per maand wordt betaald voor een mix van cloud en on-premise (telofonie) services. Partners kunnen hierdoor een oplossing bieden die zowel bestaat uit on-premises en cloud, zo meldt Ron Rosansky van Fidelus, een Amerikaanse Cisco partner uit New York.

Cisco biedt verder Spark Hybrid Media Service voor het opzetten van Spark meetings on premise en in de cloud. Verder is er een upgrade voor de Business Edition telefonie oplossingen met een verbeterd zakelijk aanbod, die bestaat uit de Business Edition 6000 en de MKB-variant Business Edition 4000.

Tot slot zijn er Spark integraties met Apple iOS devices zodat gebruikers met een iPhone volop gebruik kunnen maken van Spark functies en services.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software