PrinterXpert neemt eerste Xerox iGen4 kartonnage uitvoering in Nederland in gebruik

02-11-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

PrinterXpert neemt eerste Xerox iGen4 kartonnage uitvoering in Nederland in gebruik

Grafische multibrand reseller PrinterXpert heeft als eerste in Nederland de Xerox iGen4 Diamond XXL met matte toner in kartonnage uitvoering in haar bezit. Hiermee kan de grafische partner van Xerox papier en karton tot 630 µu of 530 gram printen.

Met deze investering biedt PrinterXpert haar klanten een service om plannen voor uitbreiding van hun dienstverlening naar nieuwe afzetmarkten eerst te testen. Daarnaast speelt PrinterXpert in op de groeiende trend van digitaal geprinte verpakkingen. Dit marktsegment wordt onder andere ook aangehaald in het trendrapport van ABN AMRO over de grafische industrie.

Proefdraaien
Arlo Swartz, algemeen directeur van PrinterXpert: “Vooral kleinere en middelgrote drukkerijen in het MKB behoren tot ons klantportfolio. Voordat ze in een niche investeren geven wij ze de mogelijkheid om proef te draaien. Wanneer dit succesvol verloopt, kunnen ze het slagingspercentage van de investering beter inschatten. Wij willen geen drukkerij zijn, maar bieden deze service graag aan onze klanten aan, zodat zij de wensen van hun klanten kunnen vervullen.”

De dienstverlening voor eindklanten van PrinterXpert betreft naast de iGen ondersteuning voor bedrukking van kartonnage ook customized verpakkingen, plano of bedrukt.

Op de foto: Henk Bleeker (links) en Arlo Swartz (rechts) bij de Xerox iGen4 Diamond XXL met matte toner in kartonnage uitvoering. Jimmy Timmer (PrinterXpert) komt aangelopen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

printers