MITSymposium: Hoe komen we tot disruptieve technologie?

MITSymposium: Hoe komen we tot disruptieve technologie?

02-11-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

MITSymposium: Hoe komen we tot disruptieve technologie?
(26-01-2017)

Disruptieve technologie is de afgelopen jaren een veelbesproken onderwerp. Denk hierbij aan robots, het Internet of Things, eHealth en 3D-printen. Maar hoe komen we vanuit de huidige situatie op een succesvolle manier tot deze disruptieve technologie? Deze vraag staat centraal op het Nationaal Management & IT Symposium (MITSymposium) op 26 januari 2017 in Spant! te Bussum. Het thema van het event is 'Digital Digging'. Executive People en Dutch IT-channel zijn mediapartner van het event.

Het symposium wordt georganiseerd door ITWNET in samenwerking met Agile Consortium, ASL BiSL Foundation, BPM-Forum, KIVI, iBestuur en andere organisaties. Op het event wordt actief gezocht naar oplossingen voor hedendaagse problemen of een nieuwe manier van congresseren. Dit jaar staan organisaties uit verschillende sectoren (overheid, zorg, onderwijs, industrie en finance) centraal op het event. In een open space setting worden de dilemma’s van betrokken organisaties behandeld met bezoekers. Deelnemers worden hierbij uitgenodigd zowel hun kennis als inzichten in te brengen en gaan met nieuwe inspiratie en kennis van anderen naar huis. Leading by learning en learning by doing is hierbij het motto.

Daarnaast kunnen gebruikers gedurende de dag korte inspiratiesessies volgen. Innovatie staat tijdens deze sessies centraal.

Doelgroep
Het event is gericht op onder andere:

  • CIO’s
  • (Senior) Management 
  • Thought leaders in organisaties 
  • Business informatiemanagers, functioneel beheerders 
  • Application managers 
  • Project- en servicemanagers 
  • Consultants en andere bei?nvloeders die zich bezig houden met IT

Naar verwachting nemen dit jaar 700 tot 800 professionals deel aan het MITSymposium. Meer informatie over het symposium is hier te vinden. Wilt u het event bezoeken? Meld u dan direct aan!

Executive People en Dutch IT-channel zijn één van de initiatiefnemers van ITWNET. Vanuit ITWNET zijn Executive People en Dutch IT-channel betrokken bij de organisatie van het MITSymposium.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie