Thales en RedSocks brengen gezamenlijke security monitoringsdienst op de markt
02-11-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

Thales en RedSocks brengen gezamenlijke security monitoringsdienst op de markt

Thales en RedSocks Security slaan de handen ineen om samen security-oplossingen beschikbaar te maken voor een grotere groep van Nederlandse ondernemingen. De partijen combineren de geavanceerde detectie methode van de Malicious Threat Detector van RedSocks met de Cyber Security Operation Centers van Thales. Hierdoor bieden de partners klanten een toegankelijk en uitbreidbare security monitoringsdienst.

De samenwerking is ontstaan vanuit de constatering dat de behoefte aan cybersecurity exponentieel aan het groeien is, met name vanuit een bedrijfsperspectief. Volgens strategisch adviesbureau Ecorys zal de dienstensector in 2030 verantwoordelijk zijn voor 78% van de Nederlandse economie. Aangezien gegevens de basis vormen van deze sector, is de betrouwbaarheid en beveiliging van die gegevens meer en meer essentieel en een grote uitdaging voor overheden en bedrijven om concurrerend te blijven.

Cybersecurity is niet alleen een kwestie van voldoen aan de meldplicht datalekken of de aanstaande Europese algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Floris van den Broek, CEO bij RedSocks Security: “Beveiliging die voldoet aan de hoogste standaarden wordt bepalend voor de merkreputatie en marktpositie van iedere dienstverlener.” De gecombineerde cybersecurity surveillance oplossing kan stapsgewijs worden uitgebreid met andere detectiemethodieken, zodat ze aan de specifieke eisen van iedere gebruiker kan voldoen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security