HP Nederland tweakt Channel Organisatie

02-11-2016 | door: Witold Kepinski

HP Nederland tweakt Channel Organisatie

HP Nederland heeft een aantal veranderingen in zijn Channel Organisatie doorgevoerd. Dit zal resulteren in het verdiepen van de relatie met strategische partners en eindklanten. Dit meldt Edwin Rubens (foto), Sales Manager – Channel Business bij HP Nederland aan zijn partners.

Het strategische partner team zal zich specialiseren in Partner Business Managers (PBM) voor Printing en anderszijds voor Personal Systems. Daarnaast zal ook het Mid Market team zich verder specialiseren en onderdeel worden van de end-user sales teams van respectievelijk Printing en Personal Systems.

Met deze veranderingen zorgt HP Nederland voor een verdieping van de specifieke Printing en Personal Systems kennis bij zijn PBM’s en voor meer focus bij resellers als strategische business partner. HP Nederland is overtuigd dat deze specialisatie zal bijdragen aan focus op de end-user business en een acceleratie in de samenwerking met de partners.

Daarnaast zal Paula Boersma zich in een nieuwe rol richten op Future Channel Business Development. De leden uit haar huidige team, de genoemde Partner Business Managers, zullen aan Edwin Rubens rapporteren.

Ralph van der Baan neemt de rol van Partner Business Manager Personal Systems op zich voor een aantal strategische business partners. Zijn Mid Market teamleden verschuiven als aangegeven naar de end-user sales organisatie van HP Nederland.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware