Witold Kepinski - 03 november 2016

VMware Ready for NFV geschikt voor A10 Networks, Fortinet, Riverbed, UANGEL, Viptela en ZTE

VMware Ready for NFV geschikt voor A10 Networks, Fortinet, Riverbed, UANGEL, Viptela en ZTE image

VMware breidt zijn ecosysteem van VMware Ready for Network Functions Virtualization (NFV-) gecertificeerde oplossingen uit met nieuwe oplossingen van A10 Networks, Fortinet, Riverbed, UANGEL, Viptela en ZTE.

VMware heeft nu 22 Virtual Network Functions van negentien vendoren wereldwijd gecertificeerd. Het groeiende aantal NFV-partners helpt Communications Service Providers (CSP’s) wereldwijd NFV in gebruik te nemen en hun operations en dienstenportfolio te transformeren.

De complete lijst van VMware Ready for NFV-gecertificeerde oplossingen is beschikbaar op de VMware Solution Exchange (VSX). VMware Ready for NFV-gecertificeerde oplossingen stellen partners in staat hun virtuele netwerkfuncties te certificeren voor interoperabiliteit met twee fundamentele VMware NFV-componenten: NFV Infrastructure (NFVI) en een Virtualized Infrastructure Manager (VIM). De VMware Ready-certificering geeft CSP’s het vertrouwen dat VMware partner VNF-oplossingen naadloos te implementeren, draaien en interoperabel zijn met VMware vCloud NFV. Het VMware Ready-programma is VMware’s hoogste erkenning voor producten en oplossingen van zijn gevestigde partners en de accreditatie draagt bij aan klantvertrouwen en aan verdere kansen voor samenwerkingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!