Swyx en Clevir tekenen samenwerkingsovereenkomst

02-11-2016 | door: Witold Kepinski

Swyx en Clevir tekenen samenwerkingsovereenkomst

Het technologiebedrijf Swyx is een samenwerking aangegaan met Clevir Software Solutions, leverancier van een geavanceerde oplossing voor virtuele werkplekken en workspaces. De beide partijen tekenden de samenwerkingsovereenkomst tijdens de HostingCon 2016; het resultaat is dat de Unified Communications-oplossing van Swyx voortaan ook beschikbaar is via het Clevir-platform ClouddesQ.

De infrastructuur-oplossing van Clevir draait onder de internationaal sterk groeiende ClouddesQ workspace. ClouddesQ biedt de mogelijkheid de vele verschillende online-applicaties die bedrijven doorgaans gebruiken en zelfs ‘historische’ applicaties die ze nog op zelf ingerichte ICT hebben draaien te combineren tot één controleerbare bedrijfsoplossing. Met de samenwerking brengt Swyx ook UC onder in de workspace. Dit biedt enorme voordelen voor de werkprocessen; de integratie tot één oplossing zorgt dat de medewerkers hun taken eenvoudiger, veiliger en veel efficiënter kunnen uitvoeren.

“Clevir is een vooruitstrevend technologiebedrijf met een onafhankelijk oplossing. Deze samenwerking biedt ons beiden de mogelijkheid een volgende generatie klanten aan te sturen. Daarnaast komen we hiermee ook tegemoet aan de groeiende behoefte van hostingproviders om te verbreden en te innoveren in de IT-dienstverlening”, aldus Ralf Ebbinghaus, CEO van Swyx.

“Een mooie samenwerking met veel perspectief, die prima past binnen onze strategie, namelijk het aanbieden van één centrale plug & play workspace voor alle functionaliteiten van een eindgebruiker", zegt Remko Kley (foto), directeur bij Clevir. “Onze ClouddesQ-relaties kunnen voortaan ook volop profiteren van de voordelen van UC.”

De samenwerking is officieel van start gegaan op 1 november 2016; vanaf die datum zijn alle producten van Swyx ook via ClouddesQ beschikbaar. 

WK

Terug naar nieuws overzicht