Barracuda Networks stelt ICT-veteraan Paul Lyden aan als vice president sales voor Noord-Europa

04-11-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

Barracuda Networks stelt ICT-veteraan Paul Lyden aan als vice president sales voor Noord-Europa

Barracuda Networks, leverancier van door de cloud ondersteunde oplossingen voor ICT-beveiliging en databescherming, stelt security- en channelveteraan Paul Lyden (foto) aan als vice president sales voor Noord-Europa. Lyden zal vanuit de Britse vestiging leiding geven aan de uitvoering van de verkoopstrategie van Barracuda in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Benelux en de Scandinavische regio.

Lyden brengt meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-sector met zich mee. Daarvan werkte hij 18 jaar binnen -en samen met- het kanaal. Lyden was recentelijk actief als European channel sales leader bij de Storage Solutions-divisie van IBM. Hij werkte daarnaast voor diverse andere organisaties, van Britse start-ups tot multinationals zoals Symantec.

Sterke track record
“Het is ons een genoegen om Paul binnen ons team te verwelkomen. Hij zal ons sales programma in Noord-Europa een boost geven”, aldus Chriss Ross, senior vice president International Sales bij Barracuda. “Paul beschikt over een sterk track record wat betreft de ontwikkeling van verkoopkanalen, het in gang zetten van veranderingsprocessen binnen organisaties en het op de markt brengen van nieuwe oplossingen. Barracuda is een bedrijf dat zich voor de volle honderd procent op het kanaal richt. Paul vormt met zijn rijke channelervaring dan ook een waardevolle aanvulling op het team van Barracuda.”

“Het is geweldig om toe te treden tot de organisatie van Barracuda in een tijd waarin onze strategische markten volop kansen bieden. We blijven een sterke groei zien van onze kernactiviteiten. Met het momentum van onze publieke cloud-oplossingen en managed services liggen de kansen voor kanaalpartners van Barracuda voor het oprapen”, aldus Lyden. “Mijn doel is om de schaalomvang van onze activiteiten uit te breiden en onze opmars voort te zetten door onze relaties met bestaande partners te versterken en door nieuwe partners aan te trekken. We zetten stevig in op deze regio. Zo hebben we recentelijk de omvang van het team voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland verdubbeld en een overeenkomst getekend met onze nieuwe distributeur CMS. We zullen nieuwe en innovatieve oplossingen voor ICT-beveiliging en databescherming blijven afleveren die gebruiksvriendelijk en betaalbaar zijn."

Terug naar nieuws overzicht
Security