Sales Care Online Marketing genomineerd voor Google Premier Partner Awards 2016

07-11-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

Sales Care Online Marketing genomineerd voor Google Premier Partner Awards 2016

Sales Care Online Marketing is door Google genomineerd voor een Google Premier Partner Award 2016. De Google AdWords-campagne van het Utrechste onlinemarketing-bureau is in de race voor een ‘Search Performance Award’.

Het Nederlandse bedrijf is één van de 10 Nederlandse bedrijven van in totaal 200 genomineerden uit Europa, Midden-Oosten en Afrika. De genomineerden worden onder andere beoordeeld op uitzonderlijke prestaties, innovativiteit van de campagne en het hebben van een opleidingsplan om jonge talenten op te leiden tot gecertificeerde Google Professionals. De uitreiking van de Google Premier Partner Awards 2016 vindt plaats op 5 december in Dublin.

‘Groot compliment’
Tamer Saglambilek, mede-oprichter en -eigenaar Sales Care: “Wij zijn ontzettend trots dat Google Sales Care heeft genomineerd voor de prestigieuze Premier Partner Awards! Alle Google Premier Partners uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika komen in aanmerking, dus dat wij als onlinemarketing-bureau uit Utrecht zijn opgevallen, is een groot compliment. Mijn compagnon Jeffrey Verhoek en ik zullen 5 december naar Dublin afreizen voor de uitreiking en hopen natuurlijk met de award weer huiswaarts te keren!”

De Google Premier Partner Awards is een jaarlijks evenement uitsluitend voor Google Premier Partners vanuit Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Op 5 december 2016 worden de awards voor de derde keer uitgereikt. In de volgende acht categorieën reikt Google awards uit: Search Performance Award, Display Performance Award, Mobile Performance Award, Video Performance Award, Shopping Performance Award, Highest Customer Satisfaction Award, Outstanding Premier Partner Performance Award en Best Client Performance Award. Bekijk hier de volledige shortlist.

Op de foto: het team van Sales Care Online Marketing (foto door: PR)

Terug naar nieuws overzicht