StorageCraft introduceert nieuwe oplossingen voor gegevensanalyse, back-ups en herstel

04-11-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

StorageCraft introduceert nieuwe oplossingen voor gegevensanalyse, back-ups en herstel

Niet alle gegevens zijn even belangrijk. Waarom zouden bedrijven dan betalen om gegevens te beschermen die ze niet nodig hebben? StorageCraft Technology kondigt aan dat de recent verworven gegevensanalysetechnologie van Gillware Online Backup wereldwijd beschikbaar wordt. Deze oplossing, die nu StorageCraft File Backup and Recovery with Backup Analyzer heet, maakt gebruik van analysegegevens om te identificeren van welke gegevens een back-up moet worden gemaakt en van welke niet. Dit resulteert in een intelligent opgedeelde gegevensarchitectuur die snelle toegang biedt tot de belangrijkste gegevens.

“We hebben de technologie van Gillware niet alleen verworven vanwege de bestandsgebaseerde back-uptechnologie, maar ook vanwege de geavanceerde opties voor gegevensanalyse die in het aanbod waren inbegrepen. Het is een prioriteit om de opties voor gegevensanalyse in te bouwen in de wereldwijde StorageCraft-cloudinfrastructuur. Dan kunnen we het volledige potentieel van deze verwerving benutten. We willen de wereldwijde introductie in november laten plaatsvinden. Het feit dat onze technici een dergelijk krachtig hulpmiddel in een dergelijke korte tijd hebben kunnen introduceren geeft aan in hoeverre ze betrokken zijn en wat ze kunnen,” aldus Jawaad Tariq, de vicevoorzitter Engineering bij StorageCraft.

Lagere kosten en kortere hersteltijd
Met StorageCraft File Backup and Recovery with Backup Analyzer worden de kosten met betrekking tot back-ups en herstel lager en wordt tijdens het belangrijke herstelproces tijd bespaart. Bedrijven hebben altijd snel toegang tot de belangrijkste gegevens. Dit stelt organisaties van alle formaten in staat hun gegevens efficiënter te beveiligen, hun winstmarge te vergroten, opslagkosten te verlagen en verloren data direct te kunnen herstellen.

Met StorageCraft File Backup and Recovery with Backup Analyzer kunnen gebruikers: De back-up- en herstelprocessen efficiënt beheren met een webgebaseerde interface voor gecentraliseerde installatie, implementatie, configuratie, bewaking en rapportage. Intelligent beslissen van welke gegevens een back-up moet worden gemaakt met de krachtige Backup Analyzer. Het beveiligingsniveau dat het meest logisch is voor verschillende gegevenstypen selectief implementeren. Snel herstel uitvoeren van kritieke gegevens zonder dat onbelangrijke gegevens hoeven te worden gesorteerd.

‘Gegevens beschermen is onze belangrijkste taak’
Ideal Computer Systems in Cedar Rapids, Iowa, gebruikt de intelligente oplossing voor back-ups en rampherstel al meer dan drie jaar. “Gegevens beschermen is één van de belangrijkste, als niet de allerbelangrijkste, taak die we moeten uitvoeren. StorageCraft File Backup and Recovery with Backup Analyzer is een oplossing voor bedrijfscontinuïteit waarmee we deze uitdaging eenvoudig aankunnen en die gemoedsrust biedt. We weten namelijk dat er een back-up wordt gemaakt van de gegevens die voor ons het belangrijkst zijn en dat we betrouwbaar en snel herstel kunnen uitvoeren,” aldus Bill Hall, ondersteunings- en implementatiemanager bij Ideal.

StorageCraft introduceert daarnaast het recent vernieuwde StorageCraft Partner Network. Het bedrijf introduceert het nieuwe programma niet alleen wereldwijd, maar heeft daarnaast recent een distributieovereenkomst ondertekend met Exablox. Daarnaast introduceert het bedrijf op korte termijn een cloud back-up- en hersteloplossing voor Microsoft Office 365, Google Apps, Salesforce.com en Box.

Meer informatie
Meer informatie over StorageCraft File Backup and Recovery with Backup Analyzer voor IT-professionals is hier te vinden. IT-serviceproviders kunnen hier ontdekken hoe zij lid kunnen worden van het recent vernieuwde StorageCraft Partner Network.

Terug naar nieuws overzicht