PCI wordt business partner van Xerox productieprinters

07-11-2016 | door: Witold Kepinski

PCI wordt business partner van Xerox productieprinters

PCI Nederland, een van de grootste multibrand resellers van kantoorapparatuur, workflowoplossingen en productieprinters, is nu een business partner van Xerox. Deze nieuwe samenwerking richt zich op de (entry) production printermarkt. Als business partner van Xerox zal PCI Nederland het professional printportfolio gaan inzetten voor de kleine tot middelgrote grafimediabedrijven en bedrijfsrepro-afdelingen. Dankzij het uitgebreide aanbod aan producten is PCI in staat om beter aan de wensen van de klant te voldoen.

Eric Anderson, Directeur Marketing bij PCI: “We hebben gekeken naar de markt en voor Xerox gekozen naast onze huidige leveranciers vanwege hun kwalitatief hoogwaardige producten, indirecte verkoopstrategie en hun betrokkenheid gericht op samenwerking op de lange termijn. Onze verkopers worden nu getraind om de nieuwe apparatuur, zoals de Xerox C60 en de Versant 80 en 2100, grondig te leren kennen en onze (potentiële) klanten goed te adviseren.”

Wilco van Bezooijen (foto), Directeur European Channels Group bij Xerox: “Ik ben er trots op dat PCI heeft gekozen om een partnership aan te gaan met Xerox. Mede door de aanhoudende consolidatie van aanbieders op onze markt is de samenwerking met een bedrijf als PCI voor ons een belangrijke stap. Hiermee behalen wij een substantiële groei van ons indirecte verkoopkanaal en kunnen we het MKB nóg beter bedienen.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

printers