Witold Kepinski - 10 november 2016

SynerTrade tekent partnerovereenkomst met DocuSign

SynerTrade, aanbieder van inkoopsoftware, kondigt een samenwerkingsovereenkomst aan met DocuSign waarmee de cloudsoftware van het bedrijf wordt verrijkt met een digitale handtekeningdienst en een platform waarop digitale inkooptransacties volledig beheerd kunnen worden. Zo wordt elke inkoopovereenkomst geheel digitaal.

Inkopers zijn hiermee af van handmatige papieren processen en verzekerd van veilig beheer van inkooptransacties. Vanaf elke type apparaat (mobiel, laptop, tablet of desktop) kunnen inkopers nu volledig digitaal en veilig zaken doen met de Accelerate apps van SynerTrade vanuit de cloud.

De DocuSign eSignature dienst en het Digital Transaction Management (DTM) platform van het bedrijf worden geïntegreerd in het Accelerate platform van SynerTrade.  Met dit cloudgebaseerde digitale inkoopplatform zijn inkopers in staat sneller contracten af te sluiten met leveranciers. Documenten zijn volledig gedigitaliseerd waarmee werkprocessen, goedkeuring en samenwerking veel sneller worden. De software werkt automatisch bestaande systemen bij, zo beweren de twee partners

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!