Fujitsu introduceert SP-1425-documentscanner voor kleinschalig scannen
09-11-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

Fujitsu introduceert SP-1425-documentscanner voor kleinschalig scannen

PFU (EMEA) Limited, een dochteronderneming van Fujitsu, presenteert de scanner SP-1425 als de nieuwste toevoeging aan de SP Series-productlijn. Vanwege het laagdrempelige ontwerp is dit model bedoeld voor zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en flexibele oplossing met goede prestaties.

Het nieuwe model scant 25 pagina’s per minuut (A4, kleur, duplex 200/300dpi) en combineert de productiviteit van een ADF met de flexibiliteit van een flatbed-scanner. De SP-1425 kan diverse documenten verwerken, waaronder gebonden materiaal. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt eenvoudig scannen mogelijk. Door het compacte formaat en de lagere hoogte dan een typische MFP, is de scanner gemakkelijk toegankelijk vanaf de desktop van iedere gebruiker. De scanner is gericht op onder andere werkzaamheden in een kleine postkamer of voor werkzaamheden zoals accounting.

PaperStream Capture Lite
De SP-1425 wordt geleverd met de PaperStream IP-driver en beeldverbeteringssoftware, en het pas geïntroduceerde PaperStream Capture Lite. De software biedt een touchbediening en heeft een nieuwe, ergonomische gebruikersinterface met vernieuwde functionaliteit voor meer efficiëntie tijdens het gehele scanproces. Er is ook een upgrade mogelijk naar de volledige versie van PaperStream Capture. De oplossing biedt informatie over scanprocessen en meer flexibiliteit dan MFP’s, en levert kleinere bestandsformaten van hoge beeldkwaliteit. Deze bestanden zijn vervolgens eenvoudig te bekijken op mobiele devices, in tegenstelling tot zware of wazige MFP-scans. Tevens is ABBYY FineReader Sprint inbegrepen voor het creëren van doorzoekbare PDF-bestanden, en Presto! PageManager 9.5 voor het efficiënt beheren van digitale bestanden.

“De SP-1425 is de meest compacte en zuinige Fujitsu-scanner tot nu toe, die ADF- en flatbed-functionaliteit combineert”, zegt Klaus Schulz, Manager Product Marketing van PFU (EMEA) Limited. “Bovendien wordt de scanner geleverd met PaperStream-software, die gebruikers voor alle professionele Fujitsu-scanners een consistente scan-ervaring biedt.”

Beschikbaarheid
De Fujitsu SP-1425-documentscanner is verkrijgbaar via Fujitsu-verkooppartners vanaf eind november 2016.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware