Wouter Hoeffnagel - 10 november 2016

Extreme Networks rondt overname Zebra Technologies af

Extreme Networks rondt overname Zebra Technologies af image

Netwerkspecialist Extreme Networks maakt bekend de overname van de wireless LAN-divisie van Zebra Technologies te hebben afgerond. De overname werd eind september aangekondigd.

Extreme Networks verkoopt oplossingen via channel partners. Door de overname van het Zebra Technologies WLAN onderdeel kunnen het bedrijf en haar partners meer verticale markten voorzien van gecombineerde Extreme Networks en Zebra Technolgies oplossingen. Denk hierbij aan sectoren als transport & logistiek, retailketens en hotels.

Ed Meyercord (foto), CEO van Extreme Networks, maakte in september al bekend de ambitie te hebben van Extreme Networks een grote WLAN speler te maken die Cisco (Meraki) en HPE (Aruba Networks) op de korrel neemt.

"Met de Zebra wireless Lan business vergroten wij ons marktaandeel in Nederland en Belgie aanzienlijk, daarbij bieden de Zebra produkten een uitstekende aanvulling op onze end-to-end oplossing, en dus mooie groeikansen voor onze resellers" zegt John Rutgers, Channel Manager Benelux Extreme Networks. 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!