Wouter Hoeffnagel - 11 november 2016

Nutanix ontvangt AHV-certificering voor SAP Business Suite

Nutanix ontvangt een SAP-certificering voor de SAP Business Suite powered by SAP NetWeaver on Linux. Dankzij interoperabiliteit van het Nutanix Enterprise cloud platform met AHV kunnen klanten die gebruik maken van SAP NetWeaver gebruik maken van een versimpelde infrastructuur en virtualisatie.

Dankzij het geïntegreerde virtualisatiemanagement hoeven klanten geen losse software meer aan te schaffen. De high-performance omgeving zorgt daarnaast voor veel meer snelheid. Zo zijn softwareontwikkelaars veel minder tijd kwijt aan ontwikkelen en testen als ze de door Nutanix aangeleverde PowerShell Commandlets en API’s gebruiken. Bovendien kan veel werk zo worden geautomatiseerd.

Certificering voor Enterprise Cloud Platform

“We voldeden al eerder aan de SAP standaard voor de certificering van ons onderliggende Enterprise Cloud Platform voor de SAP Business Suite,” stelt Rajiv Mirani, Senior Vice President Engineering van Nutanix. Mirani zegt dan ook blij te zijn met de certificering voor AHV. Klanten als ASM en Excelitas maken inmiddels gebruik van het platform van Nutanix.

De hardwareplatformen uit de Nutanix NX-series die gebruik maken van Intel Broadwell processors zijn ook gecertificeerd om SAP Business Suite te draaien. Klanten die SAP Business Suite gebruiken, hebben hierdoor ook toegang tot de Nutanix Acropolis Block Services als ondersteunende externe opslagruimte voor hun databases.

Beschikbaarheid
De Nutanix NX-serie met het Broadwell platform zijn vanaf vandaag beschikbaar. Nutanix klanten die interesse hebben om SAP NetWeaver op Linux te draaien met Nutanix AHV kunnen zich aanmelden via sap-ahv@nutanix.com. Klik hier voor meer info over de ondersteuning van het Nutanix Enterprise Cloud Platform voor SAP Business Suite.

Nutanix .Next Nederland 1 December in Utrecht

Voor geinteresserde Nederlandse organisaties en medewerkers van resellers die niet naar .Next Europe konden, organiseert Nutanix 1 December de Nederlandse editie van .Next. Op dit 1-daagse seminar zal onder andere Chris Kaddaras, EMEA Vice President aanwezig zijn om met de Nederlandse Nutanix community kennis te maken.

Registratie kan hier plaatsvinden

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!